fbpx
0726.039.014

Conditiile de retur

4Woman    >    Conditiile de retur

Aceasta clauza se aplica conf. O.U.G. 34/2014, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta.

Astfel, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare si ulterior sa returneze produsul in termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului, valabil atat pentru comenzile interne cat si pentru cele externe.

Daca doriti returnarea produsului comandat din varii motive, va rugam trimiteti un email la adresa contact@4woman.ro ,cu subiectul “Doresc sa returnez”, [ numele si marimea produsului ] insotit de formularul completat si descarcat de mai jos. Va rugam sa specificati adresa dvs. de e-mail , numarul de telefon si adresa unde v-a fost livrat produsul, precum si contul bancar unde doriti sa primiti banii.
Trimiteti coletul cu produsul si documentele fiscale din coletul original la adresa: Șos. Vitan-Barzesti nr. 7D Bl.4 Sc.B Et.6 Ap.529, Bucuresti.
Costurile de returnare vor fi suportate integral de catre Client. Atentie! Nu primim colete cu plata ramburs.

In cazul in care se doreste schimbarea produsului cu acelasi model, dar o alta marime, se va face in functie de disponibilitatea din acel moment a stocului, iar in cazul in care doriti sa schimbati produsul comandat cu un alt model si o alta valoare, se va face compensarea valorica. Putem trimite produsul dorit la schimb, numai dupa ce a ajuns in atentia noastra produsul achizitionat initial. Schimbul se poate procesa intr-un interval maxim de 14 zile calendaristice de la primirea coletului initial, iar costurile aferente transportului vor fi suportate integral de catre client.

Daca se doreste returnarea banilor, imediat ce produsul a ajuns la noi si se constata aceeasi stare initiala in care a fost trimis, va fi returnata suma exclusiv a produsului achizitionat in contul bancar specificat in termen de maximum 14 zile calendaristice.

Va sfatuim ca inainte de inlaturarea etichetei sa verificati cu atentie daca este produsul pe care l-ati comandat, daca nu cumva s-a deteriorat pe parcursul transportului sau in timpul ambalarii si daca este masura comandata.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit).

4woman.ro isi rezerva dreptul legal de a nu accepta returnarea vreunui produs daca acesta a fost purtat , nu mai are eticheta care i-a fost atasata, sau prezinta ambalajul deteriorat.

Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.

In conformitate cu legile in vigoare privitoare la transferul de proprietate, aplicate in Romania, cu privire la transportul bunurilor la distanta , produsul este in responsabilitatea clientului, pana cand acesta ajunge la noi.

Atentie! In cazul unui produs personalizat, realizat ¨la comanda¨, sau pentru alte dimensiuni decat cele standard indicate in tabelul de masuri, posibilitatea de returnare a acestuia se anuleaza.

In cazul exceptional in care oricare produs a fost livrat de catre 4woman.ro fara eticheta de securitate atasata si se doreste returnarea produsului, va rugam sa ne contactati in ziua receptionarii coletului la adresa contact@4woman.ro, sau la unul din numerele de contact de pe site.

Daca v-a fost trimis un produs diferit fata de cel comandat , il puteti returna fara nici un cost suplimentar. Vom suporta toate costurile de transport si va vom trimite produsul solicitat de indată ce vom primi pachetul. Aceste politici de returnare nu afectează in niciun fel drepturile dvs. stabilite prin legea aplicabila.

CULORILE PRODUSELOR
Am depus toate eforturile pentru a va prezenta produsele in culorile originale. Cu toate acestea, fiecare ecran poate avea setari diferite si este posibil sa se vada culori usor schimbate fata de original. Prin urmare, nu putem garanta ca ceea ce vedeti pe ecran este culoarea exacta a produsului.

PROCEDURA DE RETURNARE:
Pentru a ne aduce la cunostinta hotararea dumneavoastra de a returna un produs, cel tarziu in a paisprezecea (14-a) zi calendaristica de la data primirii produsului, va rugam sa ne notificati in scris pe email: contact@4woman.ro sau sa accesati formularul disponibil aici:

DESCARCA FORMULAR RETUR

Formularele completate dupa aceasta perioada nu sunt luate in considerare.
Dupa trimiterea acestui mesaj, veti fi contactat pentru confirmare, de catre un reprezentant al site-ului 4woman.ro.